Hozzávalók:
(2 személyre)
30 dkg szeletelt gomba
1 fej vöröshagyma
5 dkg olívabogyó
petrezselyemzöld
2 dl főzőtejszín
só
bors
3-4 evőkanál étolaj
Elkészítése:
A vöröshagymát apró kockákra vágjuk és a felforrósított étolajon, kissé megsózva, fedő alatt puhára pároljuk. Hozzáadjuk a gombát, borsozzuk, majd a gomba puhulásáig pároljuk. Ekkor hozzáadjuk a szeletekre vágott olívabogyót, majd hozzáöntjük a főzőtejszínt és a vágott petrezselyemzöldet. Egyet forraljuk, majd galuskával tálaljuk.
Tejszínes és gombás, ráadásul galuskával. Nekem ez tökéletes !!
VálaszTörlésKöszönöm, Aleda:)
VálaszTörlésLátod én meg most ezt ennék meg nagyon szívesen! Guszta!
VálaszTörlés:))
VálaszTörlésEzt nagyon szeretem, szívesen ebédeltem volna ma nálatok!
VálaszTörlésEzt én is nagyon szeretném:) De a diétám miatt 2 hónapja nem ettem tésztát. De most vettem teljes kiőrlésűt, mert kívántam.
VálaszTörlésMarisz, szívesen láttalak volna:)
VálaszTörlésKati, én is diétázom, de azért néha eszem egy kevés tésztafélét is.
Hűha, nagyon jól hangzik. :)
VálaszTörlésKöszönöm, Gabriella:)
VálaszTörlés