2012. október 16., kedd

Galuska tejszínes gombás-olívabogyós raguval



Hozzávalók:
(2 személyre)

30 dkg szeletelt gomba
1 fej vöröshagyma
5 dkg olívabogyó
petrezselyemzöld
2 dl főzőtejszín

bors
3-4 evőkanál étolaj

Elkészítése:

A vöröshagymát apró kockákra vágjuk és a felforrósított étolajon, kissé megsózva, fedő alatt puhára pároljuk. Hozzáadjuk a gombát, borsozzuk, majd a gomba puhulásáig pároljuk. Ekkor hozzáadjuk a szeletekre vágott olívabogyót, majd hozzáöntjük a főzőtejszínt és a vágott petrezselyemzöldet.  Egyet forraljuk, majd galuskával tálaljuk.


9 megjegyzés:

  1. Tejszínes és gombás, ráadásul galuskával. Nekem ez tökéletes !!

    VálaszTörlés
  2. Látod én meg most ezt ennék meg nagyon szívesen! Guszta!

    VálaszTörlés
  3. Ezt nagyon szeretem, szívesen ebédeltem volna ma nálatok!

    VálaszTörlés
  4. Ezt én is nagyon szeretném:) De a diétám miatt 2 hónapja nem ettem tésztát. De most vettem teljes kiőrlésűt, mert kívántam.

    VálaszTörlés
  5. Marisz, szívesen láttalak volna:)

    Kati, én is diétázom, de azért néha eszem egy kevés tésztafélét is.

    VálaszTörlés