2012. december 3., hétfő

Gombás rántott szelet, habos-túrós sütemény

Gombás rántott szelet burgonyával, tartár mártással
A gombás rántott szeletet úgy készítem, hogy lehetőség szerint nagy szeletekre vágott gombát vásárolok, vagy magam vágom vékony szeletekre azokat a nagy fej (talán tölteni való?) gombákat. A húst a szokásos módon kicsit megklopfolom, sózom, majd mindegyik szelet húsra rányomok 1-2 szelet gombát. Óvatosan bepanírozom, a szokásos módon, majd kisütöm. Bármilyen körettel, salátával tálalhatjuk.

Habos-túrós sütemény


2 megjegyzés:

  1. Isteni menü Roza, anyukám készített ilyen finomakat mindig. Ez a habos túrós is nagyon klassz és egyszerű. Szép hetet kívánok Neked:)

    VálaszTörlés
  2. Drága Erzsikém köszönöm és viszont kívánom Nektek is!:)

    VálaszTörlés