2013. szeptember 10., kedd

Vörösbársony torta

Amikor májusban megsütöttem az első Vörösbársony tortámat, megemlítettem, hogy legközelebb a hozzávalókat - mivel a tésztája a muffinéhoz hasonlatos - muffin technikával is fogom összeállítani, mert az első torta tésztája nekem kicsit tömött volt...
És mivel próba szerencse, most tényleg úgy jártam el, ahogy a muffinnál szokásos... És legnagyobb örömömre a tésztája sokkal könnyebb, levegősebb lett, mint előzőleg.
És a tészta színe is megelégedéssel töltött el. (Az előzőnél kevés volt az ételfesték és a kakaó mennyiséget már belekevertem a lisztbe. Így kicsit barnásabb volt.)
Azt hiszem, ez a torta még sokat fog szerepelni családi ünnepeken:) 

6 megjegyzés:

  1. Gyönyörű lett kívül-belül:) Ez tényleg nagyon passzol bármilyen ünnepre:)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Erzsike:) Igaz, nem olyan professzionális a kinézete, de az én tortám... Meg tortát sütni elég ritkán is szoktam.

    VálaszTörlés
  3. Hogy én ilyet miért nem csináltam még soha?? A Tied csodás lett, mindkettő!

    VálaszTörlés
  4. Aranyosak vagytok, köszönöm:)

    VálaszTörlés