2014. január 7., kedd

Frankfurti leves, aranygaluska mákkal, vanília öntettel

Frankfurti leves:
Aranygaluska mákkal, vanília öntettel:
A rétegezett galuskák:
A kisült aranygaluska:

6 megjegyzés:

  1. De szereti a család a frankfurti levest is meg az aranygaluskát is:) Jó rég nem sütöttem, mákkal pedig még sosem próbáltam, de nagyon jól néz ki:)

    VálaszTörlés
  2. Roza, aranygaluska mákkal, nem rossz,még soha nem hallottam,de majd egyszer kipróbálom. Szép a fejléced!

    VálaszTörlés
  3. Erzsike, Piroska, köszönöm szépen:)
    Próbáljátok ki mákkal is, nagyon finom!:)

    VálaszTörlés
  4. Ez igen, ez nagyon finom ebéd, igazán jó újítás a mákos aranygaluska:-))))

    VálaszTörlés
  5. Nahát, most posztoltam épp egy diósat a korsocskán. De az igazi aranygaluska diós, ez inkább "ezüstgaluska." :)Nagyon jól néz ki!

    VálaszTörlés
  6. Igazad van, Ani, köszönöm:))

    VálaszTörlés