2015. március 12., csütörtök

Paprikáskrumpli virslivel, füstölt oldalassal, savanyúsággal

Az alap paprikás krumplit készítettem most virslivel és füstölt oldalassal.
A füstölt oldalasra tekintettel, amikor eljutottam odáig, hogy az üvegesre párolt hagymára rászórtam az őrölt paprikát, felöntöttem annyi vízzel, hogy az oldalast beletéve ellepje azt.  
Addig főztem, amíg a füstölt oldalas megpuhult.
A továbbiakban az eredeti recept szerint jártam el.
A virslikarikákat csak akkor tettem a krumplihoz, amikor már elkészült és lekapcsoltam a gázt.

3 megjegyzés:

  1. Kedves Roza,
    A Momentum Communications megbízásából írok, a Food Network tévécsatorna sajtólistáját frissítjük, és szeretnénk majd recepteket, sajtóközleményeket küldeni Önnek. Ezért kérném, hogy ha lehetséges, küldje el az email címét.
    Előre is köszönöm a közreműködését,
    Üdvözlettel,
    Lánczi Éva

    VálaszTörlés
  2. Yes, I follow you on gfc #224, follow back?

    http://www.itsmetijana.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  3. Kedves Éva, az email-címem kint van a blogom elején.

    Nilgün & Tijana thank you. Yes, follow!

    VálaszTörlés