Nem is kellett azért Németországba mennem, hogy egy eredeti német édességet elkészíthessek. Itt találtam rá.😀
Hozzávalók:
(2 személyre)
4 db tojásfehérje
4 db tojássárgája
1 ek finomliszt
1 ek porcukor
szükség szerint vaj a tepsi kikenéséhez
Elkészítése:
A lisztet szitáljuk rá, és óvatosan forgassuk össze.
Majd apródonként adjuk hozzá a tojások sárgáját is.
A masszát egy (kisebb) kivajazott tepsibe öntjük, elsimítjuk.
Végül előmelegített sütőben, kb. 10 perc alatt, aranysárgára sütjük.
Tálaláskor tányérokra szaggatjuk, vaníliás porcukorral, vagy kedvenc lekvárunkkal tálaljuk.
Nagyon finom könnyed desszertet készítettél, lehet hogy egyszer kipróbálom majd.
VálaszTörlésÉs így utólag kívánok boldog blogszülinapot és kitartást, jó egészséget és sok sikert a folytatáshoz! 😊
Katalin, nagyon szépen köszönöm :)
VálaszTörlésEzzel én is régóta szemezem, köszönet a receptért.
VálaszTörlésSzívesen :)
VálaszTörlésEgyszer nekem is! JÓ!?
VálaszTörlésMint mindig :)
VálaszTörlés