2011. július 24., vasárnap

Mell nélküli töltött csirke, burgonyával, fejes salátával

Az ötletet Maria Töltött csirkefarhát c. étele adta. Ugyanis nem szerettem sosem, hogy a csirke hasába töltött töltelék az tulajdonképpen csak úgy főtt meg... És a mellehusát sem szerettem.
Így most levettem a mellehusát, a tölteléket pedig a hasára tettem. Cserépben sütöttem meg. Nem olyan mutatós, viszont sokkal finomabb lett:)


A tányéron már jobban mutat:


Mellé pedig tépett fejes salátát készítettem:

7 megjegyzés:

  1. Szerintem jól mutat mindenhol:) Finom kis ebédet hoztál össze megint.

    VálaszTörlés
  2. Miért mondod, hogy nem mutat jól? Szerintem fantasztikusan néz ki, és biztos nagyon fincsi is :)

    VálaszTörlés
  3. Kedves Roza!

    Kérlek szépen nézzél be hozzám, vár rád valami, szeretném ha elfogadnád!
    Nem tudom ilyet szabad-e, de én most megteszem! Mert a blogod annyira tetszik, visszaküldöm Neked a díjat!
    További szép hétvégét kívánok Neked, üdvözlettel: Krisz! :-)

    VálaszTörlés
  4. Trollanyu, Maria, köszönöm:) Finomnak tényleg finom volt:)

    Köszönöm Krisz, ez nagyon kedves Tőled!:) Legyen kellemes Neked is a nap hátralévő része!

    VálaszTörlés
  5. Szerintem igy is nagyon guszta.

    VálaszTörlés
  6. Ez nagyon finom dolog és ötletes vagy! Ezt én is szeretném, mert a töltelék minden formája jöhet, bármilyen tálalásban...

    VálaszTörlés
  7. Kati, köszönöm:)

    Vicuska, örülök én is, hogy kitaláltam. Sokkal jobb, mint amikor a töltelék megfő a csirkében:)

    VálaszTörlés