Az ötletet Maria Töltött csirkefarhát c. étele adta. Ugyanis nem szerettem sosem, hogy a csirke hasába töltött töltelék az tulajdonképpen csak úgy főtt meg... És a mellehusát sem szerettem.
Így most levettem a mellehusát, a tölteléket pedig a hasára tettem. Cserépben sütöttem meg. Nem olyan mutatós, viszont sokkal finomabb lett:)
A tányéron már jobban mutat:
Mellé pedig tépett fejes salátát készítettem:
Szerintem jól mutat mindenhol:) Finom kis ebédet hoztál össze megint.
VálaszTörlésMiért mondod, hogy nem mutat jól? Szerintem fantasztikusan néz ki, és biztos nagyon fincsi is :)
VálaszTörlésKedves Roza!
VálaszTörlésKérlek szépen nézzél be hozzám, vár rád valami, szeretném ha elfogadnád!
Nem tudom ilyet szabad-e, de én most megteszem! Mert a blogod annyira tetszik, visszaküldöm Neked a díjat!
További szép hétvégét kívánok Neked, üdvözlettel: Krisz! :-)
Trollanyu, Maria, köszönöm:) Finomnak tényleg finom volt:)
VálaszTörlésKöszönöm Krisz, ez nagyon kedves Tőled!:) Legyen kellemes Neked is a nap hátralévő része!
Szerintem igy is nagyon guszta.
VálaszTörlésEz nagyon finom dolog és ötletes vagy! Ezt én is szeretném, mert a töltelék minden formája jöhet, bármilyen tálalásban...
VálaszTörlésKati, köszönöm:)
VálaszTörlésVicuska, örülök én is, hogy kitaláltam. Sokkal jobb, mint amikor a töltelék megfő a csirkében:)