2011. november 19., szombat

Palóc gulyás és palacsinta

Ezeket főztem ma. Palóc gulyást annyit, hogy maradjon holnapra is. Palacsintát azt csak egy pár db-ot, hogy ne legyen nagy számomra a kísértés. Ennek ellenére - tele lelkifurdalással - 2 db sima cukros palacsintát ettem:(

1 adag szénhidráttartalma: 25 gramm
1 darab palacsinta szénhidráttartalma (töltelék nélkül): 21,09 gramm.

8 megjegyzés:

  1. Roza, nekem a palócgulyás az egyik nagy kedvencem:) Lehet, mert palóc őseim vannak:) Tervezem az elkészítését én is hamarosan. A palacsintasütésre pedig még mindig nem bírtam magam rávenni:)

    VálaszTörlés
  2. Mi is nagyon szeretjük a gulyást, főleg bográcsban szoktuk főzni a szabadban. A birkagulyás meg egy igazi specialitás, viszont habarni nem szoktuk.

    VálaszTörlés
  3. Pont ez volt a menü nálunk tegnap! Nagyon guszta minden!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon finom ebédetek volt :)!!

    VálaszTörlés
  5. Trollanyu, mit mondjak, én szeretek palacsintát sütni:)

    Wanna, én is főzök olyan gulyást, nem is egyet, ami nincs habarva. A palócot habarni kell:)

    Petra, akkor egyforma finomat ettünk:)

    Köszönöm Maria, tényleg finom volt:)

    VálaszTörlés
  6. Néhány napja sógornőm kínált palóc gulyással.
    Nem bánom, hogy nem utasítottam vissza. :)

    VálaszTörlés
  7. Ugye? De ezek szerint Te is szereted?:)

    VálaszTörlés
  8. Hogyne, remek étel. Igaz, mi a legritkább esetben készítjük bárányból De jó marhával, disznóval is. :)

    VálaszTörlés