másodiknak cserépben sült sertéscomb tört burgonyával, párolt lila káposztával.
4 dl csontleves 2 dkg csigatésztával = 7,5 gramm szénhidrát
A sertéscomb + 15 dkg burgonya (30 g ch), + 15 dkg párolt káposzta (9 g ch) = 39 g szénhidrát
Összesen: 46,5 gramm szénhidrát
Nagyon guszta és finom ebédetek volt.
VálaszTörlésMost meg tudnám enni...nagyon jól néz ki!
VálaszTörlésDe guszta! Ma mi is pont ezt ebédeltük. :)
VálaszTörlésCserépben sült sertéscomb és párolt lila káposzta?? Nagyon imádom! Klasszul néz ki! :)
VálaszTörlésA csigatészta szülőfalumban a lakodalmak kötelező tartozéka, míg anyán élt, sokat készítettünk, bordán, tűvel csigatésztát.
VálaszTörlésFinomat ebédeltetek!
VálaszTörlésFinom ebédetek volt!:)
VálaszTörlésRita, köszönöm:)
VálaszTörlésLilla, küldhettem volna...:)
Petra, akkor nálatok szintén fini ebéd volt:)
Gabriella, soroljad be, aztán elkészíted:)
Rózsa, felénk nem készítették, így én sem tudom, hogyan kell. Ez bolti volt, de azért finom volt vele a leves:)
Panna, Kata, bizony finom volt:)