2012. január 22., vasárnap

Mai ebédünk

csontleves volt csigatésztával,


 másodiknak cserépben sült sertéscomb tört burgonyával, párolt lila káposztával.

4 dl csontleves 2 dkg csigatésztával = 7,5 gramm szénhidrát
A sertéscomb + 15 dkg burgonya (30 g ch), + 15 dkg párolt káposzta (9 g ch) = 39 g szénhidrát
Összesen: 46,5 gramm szénhidrát

8 megjegyzés:

  1. Nagyon guszta és finom ebédetek volt.

    VálaszTörlés
  2. Most meg tudnám enni...nagyon jól néz ki!

    VálaszTörlés
  3. De guszta! Ma mi is pont ezt ebédeltük. :)

    VálaszTörlés
  4. Cserépben sült sertéscomb és párolt lila káposzta?? Nagyon imádom! Klasszul néz ki! :)

    VálaszTörlés
  5. A csigatészta szülőfalumban a lakodalmak kötelező tartozéka, míg anyán élt, sokat készítettünk, bordán, tűvel csigatésztát.

    VálaszTörlés
  6. Rita, köszönöm:)

    Lilla, küldhettem volna...:)

    Petra, akkor nálatok szintén fini ebéd volt:)

    Gabriella, soroljad be, aztán elkészíted:)

    Rózsa, felénk nem készítették, így én sem tudom, hogyan kell. Ez bolti volt, de azért finom volt vele a leves:)

    Panna, Kata, bizony finom volt:)

    VálaszTörlés