hagymalevest főztem, hozzá sajtos pirítóst készítettem,
Desszertnek pedig rizsfelfújtat sütöttem, melyet málnaszörppel kínáltam. Vanília sodóval ugyan sokkal jobban kedveljük, de nem volt itthon elégséges tej...
Nagyon fincsi volt az ebéd > mindhármat nagyon szeretem! Épp tegnapelőtt kérdezte Tőlem a férjem, hogy: "Tudod, mit csináltunk már régen? Rizsfelfújtat!". > Szerintem azért kérdezte, mert már szeretné, ha valamikor a közeljövőben elkészíteném... :)
Nálunk nagyon gyakoriak a hagymalevesek, akár póré, akár francia, mind finom. Rizst eddig csak köretként készítettem, desszertként soha, finom lehet édesen is :) csodásan néz ki.
Gabriella, igen, a férjek általában nem cél nélkül kérdeznek ilyet:)
Trollanyu, vagy mindenből egy keveset. Én is úgy csináltam:)
Ágnes, az enyém azért nem francia, mert ki nem állhatom, ha elkezd elázni benne a pirítós:) Sőt bevallom, én csak sima pirítóssal szeretem. A sajtosat a párom kapja:)
Wanna, próbáljad ki egyszer. Ha a rizst egyébként szereted, nem lehet gond:)
Szeretem a hagymalevest is, meg a pirítost is, és a rizsfelfújtat is biztos szeretném, bár még sosem ettem:)
VálaszTörlésKati, küldhetek egy kóstolásnyit, nyisd az ablakot!:)
VálaszTörlésNagyon fincsi volt az ebéd > mindhármat nagyon szeretem! Épp tegnapelőtt kérdezte Tőlem a férjem, hogy: "Tudod, mit csináltunk már régen? Rizsfelfújtat!". > Szerintem azért kérdezte, mert már szeretné, ha valamikor a közeljövőben elkészíteném... :)
VálaszTörlésJaj de szeretem a hagymalevest:) A rizsfelfujtat is nagyon és mi is vaníliasodóval szeretjük legjobban. Annyi mindent ennék egyszerre:)
VálaszTörlésHagymalevest franciasan csinaltam eddig talan ketszer:)
VálaszTörlésRizsfelfujtat mindig csak tervezem, de most hatha meg is csinalom:)
Nálunk nagyon gyakoriak a hagymalevesek, akár póré, akár francia, mind finom. Rizst eddig csak köretként készítettem, desszertként soha, finom lehet édesen is :) csodásan néz ki.
VálaszTörlésGabriella, igen, a férjek általában nem cél nélkül kérdeznek ilyet:)
VálaszTörlésTrollanyu, vagy mindenből egy keveset. Én is úgy csináltam:)
Ágnes, az enyém azért nem francia, mert ki nem állhatom, ha elkezd elázni benne a pirítós:) Sőt bevallom, én csak sima pirítóssal szeretem. A sajtosat a párom kapja:)
Wanna, próbáljad ki egyszer. Ha a rizst egyébként szereted, nem lehet gond:)