2012. január 5., csütörtök

Mára

hagymalevest főztem, hozzá sajtos pirítóst készítettem,


Desszertnek pedig rizsfelfújtat sütöttem, melyet málnaszörppel kínáltam. Vanília sodóval ugyan sokkal jobban kedveljük, de nem volt itthon elégséges tej...

7 megjegyzés:

  1. Szeretem a hagymalevest is, meg a pirítost is, és a rizsfelfújtat is biztos szeretném, bár még sosem ettem:)

    VálaszTörlés
  2. Kati, küldhetek egy kóstolásnyit, nyisd az ablakot!:)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon fincsi volt az ebéd > mindhármat nagyon szeretem! Épp tegnapelőtt kérdezte Tőlem a férjem, hogy: "Tudod, mit csináltunk már régen? Rizsfelfújtat!". > Szerintem azért kérdezte, mert már szeretné, ha valamikor a közeljövőben elkészíteném... :)

    VálaszTörlés
  4. Jaj de szeretem a hagymalevest:) A rizsfelfujtat is nagyon és mi is vaníliasodóval szeretjük legjobban. Annyi mindent ennék egyszerre:)

    VálaszTörlés
  5. Hagymalevest franciasan csinaltam eddig talan ketszer:)

    Rizsfelfujtat mindig csak tervezem, de most hatha meg is csinalom:)

    VálaszTörlés
  6. Nálunk nagyon gyakoriak a hagymalevesek, akár póré, akár francia, mind finom. Rizst eddig csak köretként készítettem, desszertként soha, finom lehet édesen is :) csodásan néz ki.

    VálaszTörlés
  7. Gabriella, igen, a férjek általában nem cél nélkül kérdeznek ilyet:)

    Trollanyu, vagy mindenből egy keveset. Én is úgy csináltam:)

    Ágnes, az enyém azért nem francia, mert ki nem állhatom, ha elkezd elázni benne a pirítós:) Sőt bevallom, én csak sima pirítóssal szeretem. A sajtosat a párom kapja:)

    Wanna, próbáljad ki egyszer. Ha a rizst egyébként szereted, nem lehet gond:)

    VálaszTörlés