2012. április 23., hétfő
Friss vegyes saláta, ezersziget öntettel
Hozzávalók:
(2 személyre)
2 db paprika
1 db sárgarépa
1 db alma
1/4 cékla
1/4 db kígyóuborka
2-3 evőkanál Bianco balzsamecet
só
1 cs. ezersziget salátaöntet
1 kis doboz (175 g) kefir
Elkészítése:
A hozzávalókat megmostam, a sárgarépának, az almának és a céklának a héját levágtam. A paprikát vékony szeletekre vágtam, enyhén megsóztam. A többi hozzávalókat uborkagyalun vékonyra szeleteltem és mindegyiket enyhén megsóztam. Amikor az hozzávalók elfogytak, 2-3 evőkanál Bianco balzsamecettel meglocsoltam. Az öntetet a zacskón feltüntetettek szerint elkészítettem, kicsit hagytam állni és az alapanyagokkal összekevertem. Tálalásig hűtőben tartottam.
Ma csirkepörkölt és galuska mellé adtam, de bármilyen ételhez adhatjuk, ami megkívánja a salátát.
Hmm, fincsi lehet!
VálaszTörlésJöhetne hozzám is egy ilyen tányérkával:)
VálaszTörlésIgazi tavaszi vitaminbomba, én is kérek! :-)
VálaszTörlés:))
VálaszTörlés