2012. április 13., péntek

Rántott laskagomba karika burgonyával, medvehagymás jégsalátával

A rántott gomba ch-tartalma 11,8 g/10 dkg
A karikaburgonya ch-tartalma 20 g/10 dkg

9 megjegyzés:

  1. Ezt most így ahogy van elcsenem! Nagyon guszta! Igaz hogy még medvehagymát nem ettem , de már épp itt van az ideje!:))

    VálaszTörlés
  2. Éva, Margaretta, köszönöm szépen:)

    VálaszTörlés
  3. Ezt a fajta gombát is nagyon szeretem, jó ötletet adtál. :)))

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szeretem a laskát, de rántva még nem is próbáltam! De úgy érzem hamarosan fogom... :-)

    VálaszTörlés
  5. Nekem is nagyon tetszik a recept:)
    Örülök,hogy olvasóm lettél,nekem is tetszik a te blogog,jövök máskor is!!!!

    VálaszTörlés
  6. A medvehagymáról egyre többet olvasok, sajnos én nem ismerem, szívesen megkóstolnám, így gombával, ebben az elrendezésben, nagyszerű.

    VálaszTörlés
  7. Csak bátran próbáljátok ki rántva a laskagombát. Nagyon finom!:)

    Mónika, gyere-gyere máskor is:)

    Rózsa, nálunk sem régóta ismerszik a medvehagyma. Én tavaly hallottam róla tán először. Piacon és a hipermarketekben lehet kapni. Illetve, nekem már lesz jövőre sajátom, mert vettem gyökereset:))

    VálaszTörlés