2012. június 22., péntek

A grillcsirkének nem szeretjük a mellehúsát...

Vacsorára csirkés salátát készítettem belőle. Így sokkal finomabb volt:)
Tettem bele:

csirkemellet
újhagymát,
céklát
sárgarépát
almát
narancsot
paradicsomot,
savanyú uborkát
kefirt
balzsamecetet
borsot
sót

4 megjegyzés:

  1. Mi is így vagyunk ezzel, én is hasonlóan oldom meg a helyzetet, csinálok egy jó salátát (általában majonézes-tejfölös öntettel) és vagy belekeverjük, vagy mellé megesszük a csirkemellet :)

    VálaszTörlés
  2. Végig néztem az oldalt ismét,nagyon jókat készítesz!Mi sem esszük meg a mellét,és valóban salátába a legjobb.

    VálaszTörlés
  3. Na igen. Rövid idő, míg egy ecsettel felhordják a "páclét" és már sül is. :)

    VálaszTörlés