2012. augusztus 8., szerda

Gombás-tojásos-húsos raguval töltött rántott palacsinta petrezselymes burgonyával, remulád mártással

Gombás-tojásos-húsos raguval töltött rántott palacsinta most petrezselymes burgonyával és Remulád mártással készült.
Remulád mártás:

Hozzávalók:
(2 személyre)

1 dl. tejföl
2 ek. majonéz
1 tk. édes mustár
1 kis marék snidling
1 evőkanál kapribogyó
1 csemege uborka
bors


Elkészítése:

A mustárt, a majonézt és a tejfölt jól összekevertem. Picit sóztam, borsoztam.
Az uborkát lereszeltem, a kapribogyót összevagdostam. Összeaprítottam a snidlinget is és a mártáshoz kevertem.
Hűtőszekrényben egy fél napig érleltem, hogy az ízek jól összeérjenek.

5 megjegyzés:

  1. Ez a rántott palacsinta isteni lehet, még sosem csináltam ilyesmit, az a baj, hogy unok palacsintát sütni:) De ha vki megsütné helyettem:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon guszta ! Finom lehetett ezzel a körítéssel. A napokban csináltam én is rántott palacsintát.

    VálaszTörlés
  3. Kati, azért 5-6 palacsintát csak meg tudnál sütni:))

    Évám, megnézem, te milyet csináltál:)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jól néz ki, mindig olyan finom ételeket készítesz! Jól illik hozzá ez a mártás! :)

    VálaszTörlés
  5. Ez nagyon finom lehet!! Istenien néz ki! :)

    VálaszTörlés