2013. december 5., csütörtök

Egyben sült sertéskaraj vele sült burgonyával, barna mártással, hagyma lekvárral

Vasárnap volt az ebédünk... Valamiért elmaradt a beposztolása. 
A karaj egy csípős, chilis gyorspác után cserépben sült. Kb. félidőn kicsivel túl (másfél óra) adtam hozzá az előfőzött, felaprított burgonyát.
 Tálalásnál barna mártást, és hagyma lekvárt tettem rá.

4 megjegyzés:

  1. Marika, Maria, köszönöm szépen:)
    Finom volt! Majdhogynem karácsonyi előzetes, mert terv szerint hasonló lesz a karácsonyi főfogás egyik része.

    VálaszTörlés
  2. Jó,jó, de nekem kicsit száraz a húsi. Tarjával. Bár annak a zsírosát nem én eszem meg hanem Zsömi. Mindketten jól járunk. :)

    VálaszTörlés