2015. április 28., kedd

Babgulyás füstölt csülökkel

A babgulyást ma kolbász nélkül készítettem.
Az már természetes, hogy nem tettem bele tésztát. Mindig rácsodálkozom erre a dologra. Nem olyan régen még el sem tudtam képzelni, hogy úgy eszünk majd babgulyást, hogy sem tészta nem lesz benne, sem pedig kenyérfélét nem eszünk hozzá...:)
Ha az ember el akarja érni, vagy meg szeretné tartani az elért célját, mindenképpen kompromisszumot kell kötnie. Eltelik egy kis idő és már olyan lesz, mint ha mindig így lett volna:) Már csak a blog  posztjai tanúskodnak egy másik étkezési szokásról.

4 megjegyzés:

  1. Now this looks yummy and healthy.Love the delicious looking food pictures.
    hugs
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    VálaszTörlés
  2. Jól néz ki és biztos, hogy finom így is, de a férjem biztos hiányolná a csipetkét és a kenyeret. Pedig neki sem ártana csökkenteni a szénhidrátot. Bár a babban is nagyon sok van.

    VálaszTörlés
  3. Líviám, ezért is készítem viszonylag ritkán.

    VálaszTörlés