2011. november 3., csütörtök

Csirkemáj rizottó és szalontüdő zsemlegombóccal.

Arra már fogadásokat lehet kötni, hogy kisfiaim, ha több napot itt töltenek, egy nap biztosan csirkemáj rizottót kérnek ebédre:) Így volt ez ma is.


 Nekik tehát azt főztem, magunknak pedig szalontüdőt készítettem, zsemlegombóccal.


Azon mosolygok, hogy augusztus 13-án ugyan ez az összeállítás volt az ebéd:)

4 megjegyzés:

  1. Mind a kettő nagyon finom lehetett, guszták! A gyerkőcök mindennap megrendelik hogy mit kérnek másnap ebédre, vagy csak van kedvenc ételük? Legalább nem kell gondolkodnod hogy mit főzzél?:-))

    VálaszTörlés
  2. A rizottót szívesen megenném, a szalontüdő nem az én ételem:) Az jó, hogy konkrét kívánságaik vannak, így biztos megeszik.

    VálaszTörlés
  3. Szalontüdőt még nem ettem, a pacal a másik "mumus", ezek a dolgok kiestek eddig. Gondolom jól elkészítve finomak!

    VálaszTörlés
  4. Éva, van kedvenc ételük - nem sok sajnos - és azokat rendelgetik:))

    Trollanyu, én is örülök, ha megmondják, mit ennének, mint ha hiába főzök meg valamit.

    Wanna erre jól nem tudok válaszolni. Szerintem én jól készítem el őket és szeretem is őket:))

    VálaszTörlés