2012. május 15., kedd

Azért persze, hogy gondjaim vannak, enni eszünk:)

Vasárnap töltött dagadó volt az ebéd, melyet cserépben sütöttem meg és mellette sült burgonya.  Uborkasalátával kínáltam.
(A töltelék májjal, zsemlével, vöröshagymával, tojással, kevés olajjal, sóval, borssal, vágott petrezselyemzölddel készült.)

13 megjegyzés:

wanna írta...

Finom a töltött dagadó nagyon,kicsit macerás az elkészítése, ezért aztán jóformán csak húsvétkor készítjük :)

iri írta...

Nagyon jol nez ki,Roza!

Roza írta...

Wanna, én egyszer-kétszer azért készítek évente, főleg, ha végképp nem tudom, mit készítsek:))

Iri kedves, köszönöm:)

Lilla írta...

Guszta lett, én még sosem készítettem!

Éva írta...

Nagyon guszta és finom tud lenni!
Jó régen csináltam pedig nagyon szeretjük!

Roza írta...

Lilla, Te próbáljad ki, ha még nem készítetted, Éva, akkor uccu, szánjad rá magadat:))

Juci konyhája (Juci "foltjai") írta...

Hű, de jól néz ki. Azon gondolkodtam, hogy a hétvégén Én is töltött húst készítek csak nem dagadót hanem egy egész pipit töltök majd meg.

Roza írta...

Juci, a töltött pipi is isteni finom:)

teller-cake írta...

Isteni eledel és van is dagadóm a mélyhűtőben... :-)

hankka írta...

Nagyon jól néz ki, szívesen ebédeltem volna nálatok! Majd legközelebb! :)

Roza írta...

Teller-Cake, egészségetekre!:)

Hankka, szívesen láttalak volna:) De majd legközelebb:)

rolvisa írta...

Nálam a héten készül majd.
Küldtem neked egy blogdíjat.
Másold át a képet a blogomból. A további teendőket is ott találod.

Roza írta...

Rolvisa, köszönöm szépen:)

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...