2012. július 7., szombat

Eperpudingos gyümölcsleves

Pontosan már nem is emlékszem rá, de valahol, valamelyik portálon olvastam, hogy a gyümölcslevest pudingporral sűrítették be... Akkor nem tetszett az ötlet, de ma, amikor összeállítottam kora reggel a gyümölcslevest, eszembe jutott ez a megoldás. Nos, az nem lehet, hogy ne próbáljam ki... El nem rontja, egészen bizonyos... És a habarást egy nagyon finom Dr. Oetker-féle epres pudinggal készítettem el. Az ízét jól feldobta:)
Epret úgysem ettünk az idén, legalább az illúziója megvan:)
Most éppen hűl a kádban a levesem, majd a fagyasztóba teszem, amíg jéghidegre lehűl... Szerintem jó lesz:))
Ma meggyből, őszi- és sárgabarackból, narancsból, almából és banánból készítettem a gyümölcslevest.

7 megjegyzés:

MJ írta...

de jó ám, ebben a hőségben! :)

trollanyu írta...

Jól behűtve isteni, csak nekem inkább desszert a gyümölcsleves:)Bár nagy melegben egész nap tudnám enni.

hankka írta...

Nagyon guszta a levesed, jól lehűtve igazán finom lehet! :) Én mindig pudinporral sűrítem, jól bevált, finom! :)

Roza írta...

Bizony, ebben a hőségben egész nap lehetne eszegetni:))

Hankka ezek után én is így fogon készíteni:)

wanna írta...

Nem vagyok a gyümölcslevesek nagy híve, de ezt szívesen megkóstolnám :)

Czakó Mariann írta...

Húúú, de megenném most jó hidegen ! Guszta :))

Roza írta...

Wanna, Mariann, bizony, finom hideg!:)

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...