2013. január 24., csütörtök

Hagymaleves, sült hús vele sült burgonyával, tejszínes fokhagymamártás

Eszembe jutott, hogy már régen készítettem hagymalevest.
Kedden, amikor a városban jártam, teljesen véletlenül kaptam császárvéget. Évek óta nem is láttam:)
Most azt sütöttem meg.
 Készítettem hozzá és az egybensült burgonya mellé még tejszínes fokhagymamártást.
 Kitálalva:
A burgonya igazából Hasselbach burgonya szeretett volna lenni, de úgy látszik, hússal, lefedve sütve nem lesz olyan szép, mint ha a recept szerint készül.

2 megjegyzés:

teller-cake írta...

Én is rég készítettem hagymalevest, köszönöm hogy eszembe juttattad! Császárvéget meg nem is tudom, hogy ettem-e valaha...
:)

Roza írta...

Kedves Teller-Cake, elképzelhető, hogy nem, mert felénk is csak a vágóhíd mintaboltjában volt kapható. (Olcsó volt, ezért kurrens cikknek számított.) Hogy ez az élelmes hentes honnan vette/kapta, nem tudom. Hogy mitől császárvég a neve, azt sem tudom, de a neten van róla ismertető:)

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...