2013. február 11., hétfő

Csípős, pácolt csirkemell csíkok burgonyával.

Ez az én adagom volt... Tévedés ne essék, a krumplik is aprók:) Azokból készítek általában egyben sültet köretnek.
A csirkemell csíkok pár órát álltak a pácban, amiben volt chili, szójaszósz, étolaj, balzsamecet, só, csípős curry, csipet cukor, és jó két evőkanálnyi egy kész chilis szószból (Koch, Diabolo, csípős steak szósz). Majd felforrósított serpenyőben a páccal együtt készre sütöttem. A krumplit egészben megfőztem, meghámoztam, majd egészen kevés olajon pirulásig, rázogatva sütöttem.
(Kellett volna valami díszítés, tudom, de eléggé indiszponált voltam.)

6 megjegyzés:

MJ írta...

Tetszetős! :))

Panna írta...

Jó a kép! Megkóstoltam volna! :)

Kati írta...

Diszítés nélkül is megenném seperc alatt:)

Roza írta...

Köszönöm szépen:))

Katalin írta...

Ez nagyon finom lehetett! A kis krumplik nagyon jól illenek mellé :)

Roza írta...

Katalin, finom volt:)

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...