2013. február 24., vasárnap

Töltött dagadó májas töltelékkel, sült burgonyával, nyers céklasalátával







5 megjegyzés:

Mrita írta...

Nagyon gusztusos a dagadód. Mi is nagyon szeretjük.

María írta...

Nagyon szép a dagadód. Már több blogon is láttam, de őszintén megmondom, én még soha nem vettem és nem is csináltam. Anyu se otthon, biztos azért maradt ki az életünkből. Pedig nagyon finom szaftos lehet!

Roza írta...

Köszönöm szépen:) És igazából nem is kerül sokba. Felszúrni azt a vékony húst, az volt izgalmas:)
Mindig cserépben sütöm, sok gond sincs vele:)

Gabriella írta...

Vasárnap nálunk is töltött dagadó volt (hasonlóan készítve májjal). Finom, szeretjük.

Roza írta...

Gabriella, jó ízlésre vall a májjal töltött dagadó:)

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...