2014. január 7., kedd

Frankfurti leves, aranygaluska mákkal, vanília öntettel

Frankfurti leves:
Aranygaluska mákkal, vanília öntettel:
A rétegezett galuskák:
A kisült aranygaluska:

6 megjegyzés:

trollanyu írta...

De szereti a család a frankfurti levest is meg az aranygaluskát is:) Jó rég nem sütöttem, mákkal pedig még sosem próbáltam, de nagyon jól néz ki:)

mellissina2 írta...

Roza, aranygaluska mákkal, nem rossz,még soha nem hallottam,de majd egyszer kipróbálom. Szép a fejléced!

Roza írta...

Erzsike, Piroska, köszönöm szépen:)
Próbáljátok ki mákkal is, nagyon finom!:)

Anikó írta...

Ez igen, ez nagyon finom ebéd, igazán jó újítás a mákos aranygaluska:-))))

Ani írta...

Nahát, most posztoltam épp egy diósat a korsocskán. De az igazi aranygaluska diós, ez inkább "ezüstgaluska." :)Nagyon jól néz ki!

Roza írta...

Igazad van, Ani, köszönöm:))

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...