Tyúkhúsleves cérnametélttel. Nálunk az nem vasárnapi ebéd, ahol nem úgy kezdődik, hogy tyúkhúsleves!:)
Azért érdemelte ki a "sokhagymás" jelzőt, mert egyébként úgy készült, mint a rendes burgonyasaláta, de került bele lila hagyma, póréhagyma, medvehagyma, snidling. Finom is volt nagyon, úgyhogy ezentúl is a sokhagymás változatot fogom elkészíteni:)
Kirántott tengeri halfilé, sokhagymás burgonyasalátával:
Birssajttal töltött banános muffin:
A birssajt eredetileg a tetejére került volna és hiába forgattam meg lisztben, szépen belesüllyedt a tészta közepébe.
De sebaj, így lett belőle töltött muffin:)
5 megjegyzés:
Nagyon szép ez az orgonás muffin. Milyen halat rántottál? Hagyod kiolvadni előbb?
A kisfiam kedvence a tyúkhúsleves, és egyedül csak a cérnametélttel eszi meg, emiatt nálunk hetente kétszer fő húsleves jó nagy adagban - mondhatni szinte minden nap ezt esszük mostanában. :) Egyébként imádom én is, nem unom meg...
Finom vasárnapi ebédetek volt.
Ani ige, hagytam kiolvadni a halat. Alaszkai tőke
halfilé volt, nem pangasius, annak a húsét nem szeretem. Este kivettem a hűtőből, több réeg papírtörlőbe csomagoltam, hogy feligya a keletkező vizet, ne szívja fel a halhús. Reggel meg még meg is nyomkodtam, ne legyen tele vízzel a hal. Aztán kirántottam:)
Gabriella, nálunk is nagy kedvenc a tyúkhúsleves:) Nem is lehet megunni:))
De jó ötlet ez a papírtörlő! Köszi.
Aaaah! Egyszer kisírok egy meghívót! :)
Megjegyzés küldése