2014. október 14., kedd

Hagymás-gombás csirkemáj

Hozzávalók:
(1 főre)

1 fej vöröshagyma (kb. 10 dkg)
15 dkg csirkemáj
10 dkg csiperkegomba
2 ek. étolaj

bors
majoránna
rozmaring
Elkészítése:

A vöröshagymát kis kockákra vágtam, majd a felforrósított étolajon, gyengén megsózva, fedő alatt üvegesre pároltam. Ekkor hozzáadtam a feldarabolt gombát, borsoztam és addig pirítottam, amíg a gomba a keletkezett levét el nem főtte. Most a kisebb kockákra vágott csirkemájat tettem bele, megszórtam majoránnával, pár percig kevergetve sütögettem - a csirkemájnak igazán nem kell sok idő -, megszórtam kevés friss rozmaringgal, majd tálaltam.
Kenyérrel, ill. abonett kenyérrel fogyasszuk. Egy gyors ebédnek, illetve vacsorának is nagyon megfelelő. Kevés szénhidrátot tartalmaz.
Az étel szénhidráttartalma: 16 , 1  gramm
1 szelet abonett kenyér szénhidráttartalma: 3 , 2 gramm

2 megjegyzés:

MJ írta...

Bíz, ez valami csuda remek összeállítás! :)

Roza írta...

Köszönöm szépen!:) Nagyon finom volt!:)

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...