2014. november 14., péntek

Hagymaleves krutonnal, lecsós tengeri halfilé

A hagymaleves ÍGY készült.
 A lecsós tengeri halfilé az ITT található Lecsós ponty receptje alapján készült.
Legközelebb akár rántott tengeri halfilével is megkóstoljuk. Úgy is biztosan finom, de szénhidráttartalma a panír szénhidráttartalmával több.
 Ha úgy adódik, hogy édesvízi halunk lesz itthon, akkor azzal is kipróbáljuk, az eredeti recept szerint.
Magyarázat, hogy miért "színtelen" kissé az étel... Péterfiamnak a lecsó  csak tojással lecsó. Ennyi változtatás van a recepthez képest. Nagyon finom volt, de nem olyan fotogén:))
 Egy adag szénhidráttartalma 29,2 gramm.

6 megjegyzés:

MJ írta...

Ezer meg még egy éve hogy nem ettem hagymalevest. Még drága jó nagyanyám levesének ízére emlékszik az ízérzékelőm.

Roza írta...

Kedves MJ, akkor éppen itt az ideje, hogy egyél egy jó hagymalevest... Nem tudom, nagyanyád hogyan készítette, nekem az enyém ízlik legjobban.

Katalin írta...

Nagyon finomakat főztél ismét :-)

Roza írta...

Köszönöm, Katalin!:)

Zsuzsa írta...

Kedves Róza!
Nagyon örülök és köszönöm, hogy megtisztelsz a figyelmeddel!
Csont nélkül...csak egyszerűen :)

Roza írta...

Kedves Zsuzsa, szívesen!:)

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...