2015. január 18., vasárnap

Pácolt csirkecombok céklás rizzsel, avokádókrémmel

A céklás rizs az itt található párolt rizs receptje szerint készült.
A céklát előtte puhára főztem, vékonyan felszeleteltem, majd kockákra vágtam. Kicsit betettem a langyos sütőbe, hogy kevésbé engedje a levét. Amikor a rizs is elkészült, akkor kevertem hozzá a céklakockákat.


Az avokádókrém így készült:

2 megjegyzés:

Katalin írta...

De szép lett a rizsed! Néztem az előző bejegyzésedet is, ott is nagyon tetszett a köreted. Egyszer én is csináltam sütőtökös céklás köretet, meglepően finom volt :-)
Ahogy nézem a tieidet, mindegyik fincsi lehet!

Roza írta...

Katalin, finom volt. A változatosság meg kell azért:)

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...