A pácolt csirkemell szeletek hozzávalói:
(2 személyre)
30 dkg csirkemell filé szeletekre vágva2 ek. fokhagymás chiliszósz
2 ek. kakukkfüves olaj
őrölt bors
Kb. 2 óra hosszat voltak a hússzeletek a pácban, majd felforrósított serpenyőben pár perc alatt megpirítottam őket és melegen tartottam. Külön olajat nem tettem a serpenyőbe, hisz kakukkfüves olajban is pácolódtak.
A párolt zöldségek:
2 személyre összesen 0,5 kg
karfiol
sárgarépa
sütőtök
brokkoli
cékla
Felforrósított serpenyőben, 2-3 ek. étolajon, fedő alatt, enyhén megsózva és csepp édesítőt hozzátéve puhára pároltam őket. A céklát kettévágva, fóliába csomagolva, sütőben elősütöttem, az nehezebben puhul a többi zöldséghez képest. Azért nem úgy főztem, mert a főzővízzel értékes tápanyagokat veszített volna.
4 megjegyzés:
Finom lehet, tetszik nekem ez a recept.
Mindegyik ételed finom ez is, de tudd, hogy nem mindig van időm hozzászólni mindenkiéhez ami tetszik csak megnézem.
Tehát én látogatom mindennap a blogodat.
Nagyon összefőztetek Melindával. Kis eltérésekkel, de ez a mi menünk is. :)
Martinelli, igyekszem ezen a vonalon maradni:)
Lívia, köszönöm szépen, én is így vagyok.
Kedves MJ, ezek szerint hasonló az ízlésünk:)
Megjegyzés küldése