2015. március 12., csütörtök

Paprikáskrumpli virslivel, füstölt oldalassal, savanyúsággal

Az alap paprikás krumplit készítettem most virslivel és füstölt oldalassal.
A füstölt oldalasra tekintettel, amikor eljutottam odáig, hogy az üvegesre párolt hagymára rászórtam az őrölt paprikát, felöntöttem annyi vízzel, hogy az oldalast beletéve ellepje azt.  
Addig főztem, amíg a füstölt oldalas megpuhult.
A továbbiakban az eredeti recept szerint jártam el.
A virslikarikákat csak akkor tettem a krumplihoz, amikor már elkészült és lekapcsoltam a gázt.

4 megjegyzés:

Lánczi Éva írta...

Kedves Roza,
A Momentum Communications megbízásából írok, a Food Network tévécsatorna sajtólistáját frissítjük, és szeretnénk majd recepteket, sajtóközleményeket küldeni Önnek. Ezért kérném, hogy ha lehetséges, küldje el az email címét.
Előre is köszönöm a közreműködését,
Üdvözlettel,
Lánczi Éva

nilgün aydın írta...

Let's follow eachother. Please come and follow me . and leave a comment about following and your blog address. I will come back immadiately and folllow you back. If you like my facebook page, also I can like yours.

http://ciziyorumdikiyorum.blogspot.com.tr/

Tijana Momcilovic írta...

Yes, I follow you on gfc #224, follow back?

http://www.itsmetijana.blogspot.com/

Roza írta...

Kedves Éva, az email-címem kint van a blogom elején.

Nilgün & Tijana thank you. Yes, follow!

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...