2015. augusztus 9., vasárnap

Madártejzű krém csokidarabokkal

Ha ebben az embertelen hőségben nagyon nincs indíttatásunk sütős-főzős desszerteket készíteni, a legalkalmasabb ez a főzés nélkül készíthető, és igazán nagyon finom madártejízű-krém, melyet apró csokidarabok tesznek élvezetesebbé.
Hozzávalók:

1 cs. dr. Oetker madártejzű krémpor csokidarabokkal
2 , 5 dl tej
Elkészítése:

Egy magasabb való edénybe öntjük a tejet. Beleszórjuk a krémport, majd elektromos habverő segítségével - először lassú, aztán erősebb fokozaton - addig keverjük, amíg krémes állagú nem lesz. Poharakba, vagy tálkákba töltve, díszítve tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...