2015. október 24., szombat

Babkása

Pár napja posztoltam a kásákról...
Ott még azt írtam, hogy babkását még eleddig nem készítettem.
De ma, nekiálltam! :) És szinte olyan lett, mint emlékeimben, amikor még a nagyanyám készítette.
A családban drága Édesapám szerette nagyon! Ő viszont tésztával ette...

Íme, az éppen megfőtt, jó sűrűre sikeredett bakása:
Hozzá a hagymás zsír, v. olaj:
Kitálalva:

És az általam gyúrt, jó, kis házi tészta:
Babkása, tésztával:


2 megjegyzés:

Razana írta...

Mifelént törvepaszuly néven fut, tipikus szombadti vacsora a frissen főtt töltött káposzta mellé ;-))

Roza írta...

Kedves Razana, az igen!:) Tuti jóllakik, aki ezt így együtt eszi!:)

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...