2011. május 10., kedd

Fűszerek eltávolítása az ételből

Ha egyszerűen szeretnénk az őrölt-darabolt-egész fűszereket eltávolítani az ételből (főleg olyanból, amit nem tudunk leszűrni), tegyük őket teatojásban. Az ízek ugyan úgy belekerülnek az ételbe. Használjunk egy teatojást csak erre.
(Én pl. a húslevesbe a fokhagymagerezdeket is teatojásba teszem, hogy mindet egyszerre vehessem ki, Péter fiam ugyanis imádja a főtt fokhagymát. Így az mindig az övé és nem kell bajlódnia pl. a fokhagyma-héj eltávolításával sem:)

Nincsenek megjegyzések:

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...