2011. augusztus 9., kedd

Leírtam a Bisto barna mártás porról

ami angolul szerepel rajta. Függetlenül attól, hogy el tudom készíteni, azért ha megint kérhetném a segítségeteket, illetve Anazar, ha megint erre jársz, kérlek, fordítsad le.
Köszönöm, szépen.


BISTO POWDER FOR ORIGINAL GRAVY

4x5 ml spoon (4 level tsp) Bisto, 280ml (1/2 pint) cold water or stock.

1. Put the Bisto in a cup and blend with a little of the meat juices or cold water to make a smooth cream.

2. Pour off most of the fat from the rasting tin reserving the meat juices. Add remaining stock or water to the tin.

3. Stowly add the prepared Bisto. Bring to the boil, stirring all the time.


4 megjegyzés:

María írta...

Roza, ha telepíted a Google fordítót, az utomatikusan lefordít mindent a kívánt nyelvre. Vagy a www.kapu.hu Szótár alcíme alatt van direkt hosszabb szövegek fordítására szolgáló felület. Ha oda bemásolod, lefordítja, nagyjából meg lehet érteni :)

Anazar írta...

Bisto por eredeti gravy-hez

4 x 5 ml kanál (4 csapott tk.) Bisto, 280 ml hideg víz vagy levesalaplé.

1. Tedd a Bisto-t egy csészébe és keverd el egy kevés húslével vagy hideg vízzel, hogy sima krémet kapj.

2. Öntsd le a zsír javát a (hússütő) tepsiből, a hús levét tartds meg. Öntsd a maradék levesalaplét vagy vizet a tepsibe.

3. Lassan add hozzá az előkészített Bisto-t. Forrald fel, folyamatosan kevergesd.

Roza írta...

Maria, van Google fordítóm, de ott hülyeségek jönnek ki. Meg - mivel Google Crhome-m van - az idegen nyelvű oldalakat élből fordítja, de így, hogy leírok valamit, azt nem. De köszönöm, figyelmes voltál:)

Anazar, nagyon szépen köszönöm:) Ígérem, azért nem szokok rá, hogy folyton fordíttassak Veled:) Igaz, nincs is mit:))

Anazar írta...

:-))) Nincs mit, Roza ;-)

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...