Köszönöm, szépen.
BISTO POWDER FOR ORIGINAL GRAVY
4x5 ml spoon (4 level tsp) Bisto, 280ml (1/2 pint) cold water or stock.
1. Put the Bisto in a cup and blend with a little of the meat juices or cold water to make a smooth cream.
2. Pour off most of the fat from the rasting tin reserving the meat juices. Add remaining stock or water to the tin.
3. Stowly add the prepared Bisto. Bring to the boil, stirring all the time.
4 megjegyzés:
Roza, ha telepíted a Google fordítót, az utomatikusan lefordít mindent a kívánt nyelvre. Vagy a www.kapu.hu Szótár alcíme alatt van direkt hosszabb szövegek fordítására szolgáló felület. Ha oda bemásolod, lefordítja, nagyjából meg lehet érteni :)
Bisto por eredeti gravy-hez
4 x 5 ml kanál (4 csapott tk.) Bisto, 280 ml hideg víz vagy levesalaplé.
1. Tedd a Bisto-t egy csészébe és keverd el egy kevés húslével vagy hideg vízzel, hogy sima krémet kapj.
2. Öntsd le a zsír javát a (hússütő) tepsiből, a hús levét tartds meg. Öntsd a maradék levesalaplét vagy vizet a tepsibe.
3. Lassan add hozzá az előkészített Bisto-t. Forrald fel, folyamatosan kevergesd.
Maria, van Google fordítóm, de ott hülyeségek jönnek ki. Meg - mivel Google Crhome-m van - az idegen nyelvű oldalakat élből fordítja, de így, hogy leírok valamit, azt nem. De köszönöm, figyelmes voltál:)
Anazar, nagyon szépen köszönöm:) Ígérem, azért nem szokok rá, hogy folyton fordíttassak Veled:) Igaz, nincs is mit:))
:-))) Nincs mit, Roza ;-)
Megjegyzés küldése