2011. november 6., vasárnap

Ma annyit főztem ebédre,

hogy holnapra is maradjon, ugyanis holnap orvoshoz menős napunk lesz. Az mégis csak jó, ha az ember hazajön és van mit ebédelnie.
Ma becsinált leves volt daragaluskával,

sertéspörkölt tarhonyával, salátával,


rántott csirkeszárny rizzsel,Kicsi fiaim mindenből szépen ettek egy keveset, úgyhogy meg vagyok velük elégedve. Holnapra a pörköltet teszem el, a rántott csirkeszárny legkésőbb vacsorára elfogy. A muffin meg nem kérdés, hogy el fog fogyni:)

8 megjegyzés:

Mrita írta...

Nagyon fincsiket főztél. Jó bizony, ha hazaér az ember és nem akkor áll neki főzni. További kellemes hétvégét!

María írta...

Finomakat főztél szokás szerint!! Szorítok, hogy minden rendben legyen holnap az orvosnál!!

wanna írta...

Úgy látom a te kicsi fiaid is azt szeretik, mint az én "kicsi fiam", húst hússal :), sportol, hát kell a fehérje. Imádom a becsinált levest, de utoljára anyukámnál ettem, jó ötletet kaptam tőled.

Éva írta...

Nagyon finomakat főztél! Akkor holnap már csak terítened kell, amikorra megérkeztek jó éhesen.Mert ugye az orvosnál általában várni szoktunk nem keveset!:-(

Kati írta...

Ez igen, menűsor, finomakat ettetek:)

Roza írta...

Köszönöm a kedves, elismerő szavaitokat.
Már eleve lehetetlen időpontra, 11 órára kell az orvoshoz menni. És ugye, be a városba. Mire ott végzünk, hááát, tényleg jó lesz itthon csak megmelegíteni az ebédet:)

trollanyu írta...

Nagyon finom menü:) Becsinált levest én is anyukámnál ettem utoljára, én magam még sosem főztem:) Remélem minden rendben lesz az orvosnál és utána jóizűen megebédeltek.

Roza írta...

Köszönöm Trollanyu, mondhatjuk, minden rendben volt az orvosnál. Megkaptuk az influenza elleni védőoltást is és beutalót, mert az utóbbi időben - látszólag ok nélkül - gyakran szédülök. És hát, a betegségeim eléggé összetettek. De remélem, megtalálják az okot. Nem csak keresgetnek, mert aki keres, az talál, általában olyasmit, aminek az ember nem igazán örül.

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...