2012. június 4., hétfő

Paradicsom ivólé, párolt hús zöldségekkel, fejes saláta

Az elmúlt időszakban egy picit lazítottam a szénhidrát-szegény diétámon. Nem történt még semmi baj, de a súlyom megállt. Azt hittem, már elég lesz csak úgy "ránézésre" fogyasztani az ételeket. Hát nem. Itt a tojásos nokedli-fejes saláta szezonja. Nos ezzel aztán aboszolut vigyázni kell. Mától megint méregetek, számolgatok.
Sok munkám van a kialakult cukorértékemben és a -22 kg-ban ahhoz, hogy ne figyeljek oda a továbbiakban.

Ezért a mai ebédem (2 dl) finom paradicsom ivólé zellerzölddel,


Párolt darált hús párolt zöldbabbal és -zöldborsóval, (só, bors, szójaszósz)
Hozzávalók:
(1 személyre)

10 dkg darált hús
5 dkg zöldborsó
10 dkg zöldbab
5 dkg paradicsom
2 dkg újhagyma zöld
3-4 evőkanál étolaj
1-2 evőkanál szójaszósz
bors


és finom fejes saláta volt.
Az ebéd szénhidráttartalma 32 gramm.

6 megjegyzés:

teller-cake írta...

Szénhidrátszegény, vagy sem, nagyon ínycsiklandozó az ebéded, biztosan finom volt! :-)

Roza írta...

Kedves Teller-Cake, ha finom is, könnyebb tartani a diétát:))

María írta...

Gratula Roza, hogy ilyen ügyes vagy. Egészséges és finom ételeket készítettél. A minusz 22 kg-hoz külön nagy gratula!!!

Éva írta...

Gratulálok a kitartásodhoz, de igazad van sok munka lemondás van benne! Nagyon guszta az ebéded és finom!

Rózsa írta...

Vannak időszakok, mikor kicsit elfedkezünk, nekem is egy ilyen időszakom volt nemrég, most próbálom pótolni, biztos vagyok benne, hogy neked sikerülni fog.

Roza írta...

Maria, Éva, Rózsa, köszönöm szépen:)

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...