2012. augusztus 8., szerda

Gombás-tojásos-húsos raguval töltött rántott palacsinta petrezselymes burgonyával, remulád mártással

Gombás-tojásos-húsos raguval töltött rántott palacsinta most petrezselymes burgonyával és Remulád mártással készült.
Remulád mártás:

Hozzávalók:
(2 személyre)

1 dl. tejföl
2 ek. majonéz
1 tk. édes mustár
1 kis marék snidling
1 evőkanál kapribogyó
1 csemege uborka
bors


Elkészítése:

A mustárt, a majonézt és a tejfölt jól összekevertem. Picit sóztam, borsoztam.
Az uborkát lereszeltem, a kapribogyót összevagdostam. Összeaprítottam a snidlinget is és a mártáshoz kevertem.
Hűtőszekrényben egy fél napig érleltem, hogy az ízek jól összeérjenek.

5 megjegyzés:

Kati írta...

Ez a rántott palacsinta isteni lehet, még sosem csináltam ilyesmit, az a baj, hogy unok palacsintát sütni:) De ha vki megsütné helyettem:)

Éva írta...

Nagyon guszta ! Finom lehetett ezzel a körítéssel. A napokban csináltam én is rántott palacsintát.

Roza írta...

Kati, azért 5-6 palacsintát csak meg tudnál sütni:))

Évám, megnézem, te milyet csináltál:)

hankka írta...

Nagyon jól néz ki, mindig olyan finom ételeket készítesz! Jól illik hozzá ez a mártás! :)

Csilla írta...

Ez nagyon finom lehet!! Istenien néz ki! :)

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...