Remulád mártás:
Hozzávalók:
(2 személyre)
1 dl. tejföl
2 ek. majonéz
1 tk. édes mustár
1 kis marék snidling
1 evőkanál kapribogyó
1 csemege uborka
bors
só
Elkészítése:
A mustárt, a majonézt és a tejfölt jól összekevertem. Picit sóztam, borsoztam.
Az uborkát lereszeltem, a kapribogyót összevagdostam. Összeaprítottam a snidlinget is és a mártáshoz kevertem.
Hűtőszekrényben egy fél napig érleltem, hogy az ízek jól összeérjenek.
5 megjegyzés:
Ez a rántott palacsinta isteni lehet, még sosem csináltam ilyesmit, az a baj, hogy unok palacsintát sütni:) De ha vki megsütné helyettem:)
Nagyon guszta ! Finom lehetett ezzel a körítéssel. A napokban csináltam én is rántott palacsintát.
Kati, azért 5-6 palacsintát csak meg tudnál sütni:))
Évám, megnézem, te milyet csináltál:)
Nagyon jól néz ki, mindig olyan finom ételeket készítesz! Jól illik hozzá ez a mártás! :)
Ez nagyon finom lehet!! Istenien néz ki! :)
Megjegyzés küldése