Ha erre jár valaki, aki tud angolul, fordítsa már le, legyen szíves!
Köszi:)
The best powder used in the UK for making gravy for bangers and mash or to put over any fry-up or to pour over any roasted meat. Just add to the drippings and stir adding a little water if necessary, It will get thick in about 1 minute over a hot fire.
2 megjegyzés:
Tükörfordításban valahogy így hangzik:
A legjobb por amit az Egyesült Királyságban használnak mártás készítésére 'kolbász és krumplipüré'-hez (bangers and mash) vagy rátenni angol reggelire (fry-up) vagy ráönteni bármilyen sült húsra. Csak tedd a szószhoz és keverd el, kevés vizet adva hozzá ha szükséges. Be fog sűrűsödni körülbelül 1 perc alatt forró tűz felett.
Anazar, nagyon kedves Tőled, köszönöm szépen:)
Majd lemásolom a dobozról a használati utasítást, hátha abból többet megtudunk... és ha megint erre jársz, kérlek, azt is fordítsad le:) Még egyszer köszönöm:)
Megjegyzés küldése