Farsang lévén, gondoltam, sütök fánkot. Nagyon szeretem a kelt tésztákat. Még akkor is, ha csak módjával ehetek mostanság belőle.
Aztán úgy alakult, hogy kissé elszöszmöszöltem a időt. Rendes szalagos farsangi fánkot már nem volt időm süti, így esett a választásom erre a - nálunk - kanalas fánknak nevezett kelt tésztára.
14 megjegyzés:
Imádom a fánkot, nagyon jól néznek ki, most jöhetne belőle pár darab...:)
Nyissad az ablakot, dobok párat:))
Hétvégén sütöttem fánkot, de annyira szeretem, hogy most is szívesen megenném... Nyitom Én is az ablakot... :)
Én ma sütöttem rendes fánkot!Nagyon szeretjük!:)Ez a kanalas egyszerűbb, de biztosan nagyon finom!:)
Szuper jól néz ki:) Valami hasonlót sütöttem már, finom volt. De mindegyik fánk finom:)
Nálunk anyu szokta sütni, kell is szoljak neki, nagyon megkívántam tőled:)
Itt a fánkszezon! Nagyon guszták. Én is szeretnék. Küldesz egy kis kóstolót?
Jól néznek ki, most én is szívesen elfogadnék egy-kettőt! :)
Ha farsang, akkor fánk:)szeretem, és ha készítek, nehezen tudok neki ellenállni.
Kanalas, vagy nem, jöhetne egy adag :)!!
Az az igazság, hogy év közben is szoktam fánkot sütni, de ilyenkor, amikor a szezonja is megkezdődik, ilyenkor esik a legjobban. Bármelyik fajtája:))
Róza? Mi van, ha egy kis túrót keverek a tésztába vagy reszelt almát? Úgy nem próbáltad még? Trottyos lenne tőle?
Tényleg, itt a fánk szezon! És mostmár van hozzá receptem is!!!! Megint köszi!
Tea, megmondom őszintén, még sosem próbáltam másként. Fogalmam sincs, milyen lenne. Lehet, hogy isteni, lehet, hogy felejthető:)
Zsófi, egészségetekre!:)
Megjegyzés küldése