Oldalmegjelenítések:

2012. január 22., vasárnap

Mai ebédünk

csontleves volt csigatésztával,


 másodiknak cserépben sült sertéscomb tört burgonyával, párolt lila káposztával.

4 dl csontleves 2 dkg csigatésztával = 7,5 gramm szénhidrát
A sertéscomb + 15 dkg burgonya (30 g ch), + 15 dkg párolt káposzta (9 g ch) = 39 g szénhidrát
Összesen: 46,5 gramm szénhidrát

8 megjegyzés:

Mrita írta...

Nagyon guszta és finom ebédetek volt.

Seffer Lilla írta...

Most meg tudnám enni...nagyon jól néz ki!

Petra írta...

De guszta! Ma mi is pont ezt ebédeltük. :)

Gabriella írta...

Cserépben sült sertéscomb és párolt lila káposzta?? Nagyon imádom! Klasszul néz ki! :)

Rózsa írta...

A csigatészta szülőfalumban a lakodalmak kötelező tartozéka, míg anyán élt, sokat készítettünk, bordán, tűvel csigatésztát.

Panna írta...

Finomat ebédeltetek!

Kata írta...

Finom ebédetek volt!:)

Roza írta...

Rita, köszönöm:)

Lilla, küldhettem volna...:)

Petra, akkor nálatok szintén fini ebéd volt:)

Gabriella, soroljad be, aztán elkészíted:)

Rózsa, felénk nem készítették, így én sem tudom, hogyan kell. Ez bolti volt, de azért finom volt vele a leves:)

Panna, Kata, bizony finom volt:)

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...