Oldalmegjelenítések:
2012. január 5., csütörtök
Mára
hagymalevest főztem, hozzá sajtos pirítóst készítettem,
Desszertnek pedig rizsfelfújtat sütöttem, melyet málnaszörppel kínáltam. Vanília sodóval ugyan sokkal jobban kedveljük, de nem volt itthon elégséges tej...
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.
7 megjegyzés:
Szeretem a hagymalevest is, meg a pirítost is, és a rizsfelfújtat is biztos szeretném, bár még sosem ettem:)
Kati, küldhetek egy kóstolásnyit, nyisd az ablakot!:)
Nagyon fincsi volt az ebéd > mindhármat nagyon szeretem! Épp tegnapelőtt kérdezte Tőlem a férjem, hogy: "Tudod, mit csináltunk már régen? Rizsfelfújtat!". > Szerintem azért kérdezte, mert már szeretné, ha valamikor a közeljövőben elkészíteném... :)
Jaj de szeretem a hagymalevest:) A rizsfelfujtat is nagyon és mi is vaníliasodóval szeretjük legjobban. Annyi mindent ennék egyszerre:)
Hagymalevest franciasan csinaltam eddig talan ketszer:)
Rizsfelfujtat mindig csak tervezem, de most hatha meg is csinalom:)
Nálunk nagyon gyakoriak a hagymalevesek, akár póré, akár francia, mind finom. Rizst eddig csak köretként készítettem, desszertként soha, finom lehet édesen is :) csodásan néz ki.
Gabriella, igen, a férjek általában nem cél nélkül kérdeznek ilyet:)
Trollanyu, vagy mindenből egy keveset. Én is úgy csináltam:)
Ágnes, az enyém azért nem francia, mert ki nem állhatom, ha elkezd elázni benne a pirítós:) Sőt bevallom, én csak sima pirítóssal szeretem. A sajtosat a párom kapja:)
Wanna, próbáljad ki egyszer. Ha a rizst egyébként szereted, nem lehet gond:)
Megjegyzés küldése