Hozzávalók:
1 kg csirkeszárny
1 dob. natúr joghurt
4-5 gerezd fokhagyma
3-4 evőkanál étolaj
kerés csípős Piros Arany
frissen őrölt bors
só
Köretnek:
rizs
Elkészítése:
A joghurtba belekeverjük az összenyomott fokhagymát, borsot, Piros Aranyat, étolajat. A megtisztított csirkeszárnyakat besózzuk, majd a joghurtos keverékben megforgatva tepsibe rakjuk. A maradék joghurtot a tetejére öntjük.
Rizzsel és házi savanyúsággal tálaljuk.
3 megjegyzés:
Isteni! Fel is írtam: csirkeszárnyat venni! Nem vicc! :))
Ez nagyon finom lehet!! Sajna a gyerekeim nem eszik a csirkeszárnyat. Guszta nagyon a savanyúd. Imádom a savanyúságot. :)
MJ. örülök, ha olyannyira megtetszett, hogy el is készíted:)
Csilla, combból, mellből is lehet, egészen bizonyos, de nálunk a szárny a legnépszerűbb csirkealkatrész:)
Megjegyzés küldése