Fincsi ebédetek volt. Sárgaborsót még sosem ettem, kipróbálandó:)
Kati, ha a szárazbabot szereted... Ennek is olyan íze van. De pl. teljesen el lehet főzni, abszolut nem látszik, hogy sárgaborsó:)
A tócsni, felénk lapcsánka!Cukkinivel vegyesen is készítem.Káposzta reszelőn reszelem őket jó szálasra, ropogósak lesznek a a kinyúló szálak.
Megjegyzés küldése
3 megjegyzés:
Fincsi ebédetek volt. Sárgaborsót még sosem ettem, kipróbálandó:)
Kati, ha a szárazbabot szereted... Ennek is olyan íze van. De pl. teljesen el lehet főzni, abszolut nem látszik, hogy sárgaborsó:)
A tócsni, felénk lapcsánka!
Cukkinivel vegyesen is készítem.
Káposzta reszelőn reszelem őket jó szálasra, ropogósak lesznek a a kinyúló szálak.
Megjegyzés küldése