A currys csirkecombokat a változatosság kedvéért pirított puliszka-galuskával készítettem. Azért pirított, mert kanállal egy kevés forró olajba szaggattam őket és átpirítottam. Ez azért is jó volt, mert mire a tálalásra sor került volna, a puliszka kihűlt.
Vegyes salátával kínáltam.
1 adag szénhidráttartalma puliszka nélkül 15 gr.
4 db puliszka-galuska szénhidráttartalma cca. 14 gr.
2 megjegyzés:
Roza,nagyon szép a blogod,régen voltam itt,tudod,kevés időm van,de most nem bánom,mert még mindig nehezen viselem a történteket!De talán a nyáron,habár akkor is lesz munka.Nyári! puszil Piroska/mellissina!
Drága Piroska, nagyon örülök, hogy benéztél hozzám! Igen, tudom, hogy nagyon sok a munkád...
Puszillak!
Megjegyzés küldése