Ebben a hőségben nem igen kíván az ember még talán enni sem. Ez a finom csípős chilis csirkemell is akkor lett volna tökéletes, ha még van időm és a zöldségekből inkább salátát készítek.
Hozzávalók:
csirkemell csíkok
fokhagymás chiliszósz
tabasco szósz
étolaj
hagyma
sárgarépa
cukkini
kápia paprika
új krumpli
zöldborsó
vágott korianderlevél
Elkészítése:
Azért nem adtam meg konkrét mértékegységet, mert ezt aztán mindenki kedve szerinti mennyiségben készítheti el.
A csirkemell csíkokat bepácoltam és jó fél órát állni hagytam. Utána a felforrósított étolajon fehéredésig pirítottam. Amikor elkészült, félretettem és melegen tartottam. A visszamaradt olajon pirítottam meg szépen sorban a zöldségeket, de éppen csak annyira, hogy még roppanós legyen, de már ne legyen ress nyers.
Tálaláskor korianderlevéllel szórtam meg.
2 megjegyzés:
Nagyon finom, mentettem is ;-)
Egészségedre!:)
Köszönöm!:)
Megjegyzés küldése